Oldalunk cookie-kat használ, hogy kényelmesebbé tegyük Önnek a keresést, látogatást. Böngészőjéből szabadon törölheti a cookie-kat, módosíthatja azok beállításait. Értem.
Akciós ár:
2.940 Ft
2.172 Ft
Kedvezmény: 26%

Add a lelkedet - Sikoltók 4. (Rachel Vincent)

Akciós ár:
2.940 Ft
2.172 Ft
Kedvezmény: 26%

Add a lelkedet - Sikoltók 4. (Rachel Vincent)

Szerző: Rachel Vincent
Elérhetőség: Nincs készleten
CsomagPontra szállítás: 899 Ft
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Várható szállítás: 2020. július 14.

Bővebb leírás, tartalom

Kaylee Cavanaugh sehogy sem tud zöld ágra vergődni Nashsel úgy érzi, se vele, se nélküle nem megy. Ráadásul nem tehet úgy, mintha mi sem történt volna Amikor azonban Nash volt barátnője is feltűnik a színen, kapcsolatuk végképp kiismerhetetlenné válik. Sabine ugyanis a fejébe veszi, hogy ha törik, ha szakad, visszaszerzi magának a fiút.
 

 

Csakhogy Sabine nem egy egyszerű, hétköznapi lány, hanem egy mára, a rémálmok eleven megtestesülése. Miközben áldozata alszik, a legmélyebb félelmeket is képes kiolvasni a lelkéből, hogy aztán rémálmokat szőjön belőlük. Sabine a rettegésből táplálkozik, és kész halálra ijeszteni Kaylee-t vagy akár az egész iskolát, hogy megkaphassa, amit pontosabban akit akar.
 

 

"Sabine úgy bámulta Nasht, mintha ő lenne az egyetlen fénypont egy igen-igen sötét helyen. A fiúm viszonzásképpen úgy méregette Sabine-t, mintha bonyolult rejtvény lenne, amit meg kell fejtenie. Ismertem ezt a pillantását engem is így figyelt, amikor először hallott valakinek a lelkéért énekelni, még mielőtt tudtam volna, hogy lúdvérc vagyok. Akkor szokott így nézni rám, amikor a bajba jutott hölgyet látja bennem, akit úriemberi kötelessége megmenteni, akár szükségem van rá, akár nincs.Régen imádtam ezt a nézését.Most gyűlöltem."
 

 

A San Antonióban élő RACHEL VINCENT könyvei világszerte óriási sikert arattak. A tizenkét részből álló Sikoltók-sorozat negyedik kötetében Kaylee-nek a legszörnyűbb félelmeivel kell szembenéznie, ha meg akarja menteni kapcsolatát.
 

 

Rachel Vincent: Add a lelkedet - Sikoltók-sorozat 4.
 

 

Kiadó: JaffaOldalak száma: 345Borító: kartonáltISBN: 9786155492761Kiadás éve: 2015Sorozat: Sikoltók

Add a lelkedet - Sikoltók 4. (Rachel Vincent) című könyv most 2.172 Ft kedvezményes áron a Mai-Könyv.hu - Akciós könyvek-n.

Vélemények

Még nincs vélemény.
Írja meg véleményét!
/* */