Oldalunk cookie-kat használ, hogy kényelmesebbé tegyük Önnek a keresést, látogatást. Böngészőjéből szabadon törölheti a cookie-kat, módosíthatja azok beállításait. Értem.
Könyvek Menü

Murakami Haruki: A színtelen Tazaki Cukuru és zarándokévei

Akciós ár:
3.990 Ft
3.152 Ft
Kedvezmény: 21%
Tazaki Cukuru harminchat éves. Zárkózott, magányos férfi, pedig nincs egyedül. Szala, a barátnője úgy érzi, Tazaki megrekedt valahol a felnőtté válás küszöbén, és ez kapcsolatukat is visszaveti.
Szerző: Murakami Haruki
Elérhetőség: Raktáron
CsomagPontra szállítás: 890 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!
Menny.:db

Bővebb leírás, tartalom

A Tokióban élő férfi majdnem két évtizede elköltözött szülővárosából, ahol középiskolás éveit szinte egymáshoz nőve töltötte négy barátjával, két fiúval és két lánnyal. Bár az öt fiatal elválaszthatatlanul összetartozott, Tazaki közülük is kilógott: két fiú és két lány nevében szerepelt egy színt jelölő írásjegy, egyedül Cukuru volt „színtelen”. Aztán az öröknek hitt barátságnak egyszer csak vége szakadt, de a férfi azóta is egyhangúnak tartja magát, mint akinek nincs egyénisége. Szala rábeszélésére Tazaki hazautazik szülőföldjére, hogy megtudja, miért fordítottak neki hátat egykori társai. Miközben tizenhat éve bezárult ajtókat tár fel, egyre biztosabb abban, hogy Szalával való kapcsolatának is csak akkor lesz jövője, ha megfejti a titkot... Murakami Haruki most is az emberi lélek mélyére száll. Ahogy a Norvég erdő című, kultikussá vált regényében, most is a felnőtté válás veszteségeinek, a nagyvárosi ember elmagányosodásának, elvágyódásának és elbizonytalanodásának okait kutatja.

Murakami Haruki: A színtelen Tazaki Cukuru és zarándokévei című könyv most 3.152 Ft-os kedvezményes áron a Mai-Könyv.hu - Online könyváruház Murakami Haruki könyvek kategóriájában.

Vélemények

| 5 / 5 csillag!
2018. 08. 29.
Pár hónapja olvastam el az első Murakami Haruki könyvet. Nem tudtam letenni és azóta már az ötödik könyvét olvasom. Az összes művét el fogom olvasni, ebbe biztos vagyok. Rajongó tábora bővült egy fővel! Hosszan tudnám leírni, hogy mi mindenben kiváló, írásai remekművek. Csodálatos gondolatok, filozófiák, események és leírások... Minden történet olyan érzelmi és gondolati feltöltődést ad, ami "Murakami-függővé" tett és tesz folyamatosan. MURAKAMI HARUKI = egy pozitív szenvedélybetegség.

Írja meg véleményét!Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Ezek a könyvek is érdekelhetik

/* */