Oldalunk cookie-kat használ, hogy kényelmesebbé tegyük Önnek a keresést, látogatást. Böngészőjéből szabadon törölheti a cookie-kat, módosíthatja azok beállításait. Értem.
Menü
Akciós ár:
2.599 Ft
1.949 Ft
Kedvezmény: 25%

A szerető

Akciós ár:
2.599 Ft
1.949 Ft
Kedvezmény: 25%

MaiKönyv.hu - Online könyváruház - www.mai-konyv.hu
Szerző: Danielle Steel
Cikkszám: 9789632033501
Elérhetőség: Nincs készleten
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Bővebb leírás, tartalom

Natasa Leonova életét a szépsége mentette meg. Egy orosz milliárdos, Vladimir Stanislas látta meg őt évekkel ezelőtt, amint az utcán fagyoskodott. A lány azóta a férfi védelmét élvezve hihetetlen luxusban él, nincs más dolga, mint boldoggá tenni Vladimirt, nem kérdezni semmit, és diszkrétnek lenni. 

Theo Luca egy világhírű és roppant nehéz természetű festőművész fia, maga is tehetséges festő. Apja vagyont érő festményeket hagyott a feleségére és a fiára, ám a képeket az özvegy nem hajlandó eladni. Étteremmé alakíttatta át – és ezzel messze földön híressé tette – Saint Paul de Vence-i házukat, hogy a vendégek megcsodálhassák elhunyt férje képeit. 

Amikor Natasa és Vladimir felkeresi a híres éttermet, az orosz milliárdos szemet vet Lorenzo Luca egyik festményére. Mivel a férfi nincs hozzászokva a visszautasításhoz, feldühíti az özvegy ellenállása. Elhatározza, hogy megszerzi a festményt, bármilyen eszközhöz kell is folyamodnia. 

Az ifjú Theo is édesanyja éttermében találkozik először Natasával. Teljesen elbűvöli a fiatal nő szépsége, heteken át lázban égve festi Natasa portréját, tudván, hogy olyan nő után sóvárog, akit soha nem kaphat meg.

Párizs, London, Moszkva és a Francia Riviéra mesés díszletei között két veszedelmes megszállottság körvonalai kezdenek kibontakozni…

MaiKönyv.hu - Online könyváruház - www.mai-konyv.hu

Paraméterek

ISBN 9789632033501
Kiadó Maecenas Kft.
Kiadás éve 2018
Oldalszám 320 oldal

Vélemények

Még nincs vélemény.
Írja meg véleményét!
/* */