Oldalunk cookie-kat használ, hogy kényelmesebbé tegyük Önnek a keresést, látogatást. Böngészőjéből szabadon törölheti a cookie-kat, módosíthatja azok beállításait. Értem.
Könyvek Menü

A Moszad ügynöke a Vatikánban

Akciós ár:
3.499 Ft

A Moszad ügynöke sorozat

Gabriel Allon, az izraeli kém, bérgyilkos és restaurátor éppen jól megérdemelt pihenését tölti, amikor újabb megbízatást kap... Londonban megölnek egy feltételezett al-Kaida tagot, akinél az izraeli titkosszolgálat egy nagyszabású merénylet terveit találja, melynek célpontja: a Vatikán.
Szerző: Daniel Silva
Elérhetőség: Nincs készleten
CsomagPontra szállítás: 890 Ft
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Bővebb leírás, tartalom

Allon vállalja, hogy kiépíti a védelmet, de későn érkezik. A kémek már beszivárogtak, a Vatikánban árulók vannak, korunk legfélelmetesebb terrorista támadása a küszöbön áll. A szálak felgöngyölítése során Allon eljut egészen a merénylet szellemi atyjáig, s ezután kezdetét veszi a hajsza, át a Karib-tengeren, amelyben a CIA, egy gyönyörű nő, egy szaudi milliárdos műgyűjtő és egy eddig felfedezetlen van Gogh kép is fontos szerephez jut. 

Daniel Silva korunk egyik legnagyobb kémregény írója John le Carré és Ian Fleming mellett. Lenyűgöző, szenvedélyes, fordulatos bestsellerei rajongók százezreit nyűgözik el. "A moszad ügynöke a Vatikánban" új kiadása "A hírvivő" című regénynek.

Daniel Silva: A Moszad ügynöke a Vatikánban.

Kiadó: Ulpius-Ház
Borító: puhatáblás
Kiadás éve: 2010 
Oldalak száma:512
Fordító: Darvas Eszter
Sorozat: A Moszad ügynöke
A Moszad ügynöke a Vatikánban című könyv most 3.499 Ft-os kedvezményes áron a Mai-Könyv.hu - Online könyváruház Könyv kategóriájában.

/* */