Oldalunk cookie-kat használ, hogy kényelmesebbé tegyük Önnek a keresést, látogatást. Böngészőjéből szabadon törölheti a cookie-kat, módosíthatja azok beállításait. Értem.
Könyvek Menü

A Lucifer-hatás - Hogyan és miért válnak jó emberek gonosszá? (Philip Zimbardo)

Akciós ár:
3.950 Ft
3.121 Ft
Kedvezmény: 21%

A Lucifer-hatás - Hogyan és miért válnak jó emberek gonosszá? (Philip Zimbardo)Mitől lesznek a jó emberek egyszerre végtelenül kegyetlenné? Hogyan lehetséges, hogy bizonyos körülmények között teljesen normális emberek megkínoznak más, teljesen normális embereket? Ugye most arra gondolnak, ugyan kérem, én a légynek sem tudnék ártani, nincs az a helyzet amiben... Vagy mégis lehetséges lenne?

Szerző: Zimbardo, Philip
Elérhetőség: Raktáron
CsomagPontra szállítás: 890 Ft
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Menny.:db

Bővebb leírás, tartalom

A Lucifer-hatás végleg megváltoztatja gondolkodásunkat, viselkedésünket, fogalmainkat a jóról és a gonoszról. A könyv vegyíti az érzékeny személyes vizsgálódást, a szociálpszichológiai elemzést és az etikus magatartás iránti elkötelezettséget. Philip Zimbardo szociálpszichológus nevét a stanfordi börtönkísérlet tette ismertté, s ez a kísérlet késztette őt arra, hogy feltegye azt a kérdést, mely tudományos pályája során mindvégig foglalkoztatta: mitől válnak teljesen hétköznapi, normális emberek váratlanul kegyetlenné? Hogyan fordulhat elő, hogy bizonyos körülmények között teljesen normális emberek megkínozzák, akár meg is ölik a nekik mit sem ártó embertársaikat? A legtöbben azt mondanánk, velem ez nem történhet meg, én soha nem ártanék senkinek. Zimbardo a történelemből, saját úttörő kutatásaiból vett példákon keresztül bebizonyítja, hogy a helyzeti erőviszonyok és a csoportdinamika hatására miként változhatnak addig tisztességes, feddhetetlen nők és férfiak szörnyeteggé.

A Lucifer-hatás - Hogyan és miért válnak jó emberek gonosszá? (Philip Zimbardo) című könyv most 3.121 Ft-os kedvezményes áron a Mai-Könyv.hu - Online könyváruház Pszichológia kategóriájában.

Ezek a könyvek is érdekelhetik

Vélemények

Még nincs vélemény.

Írja meg véleményét!Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

/* */