Oldalunk cookie-kat használ, hogy kényelmesebbé tegyük Önnek a keresést, látogatást. Böngészőjéből szabadon törölheti a cookie-kat, módosíthatja azok beállításait. Értem.
Könyvek Menü

A két Lotti

A két Lotti Kattintson rá a felnagyításhoz!
Akciós ár:
1.990 Ft
1.572 Ft
Kedvezmény: 21%
A gyermekregény címszereplői két kislány, akik a megtévesztésig hasonlítanak egymásra. Ez a tény nem kis zavart okoz a történetbeli Bühl-tavi üdülő tanárai és diákjai és a nyaraló gyerekek körében, ahova a két új vendég megérkezik. A feltűnő hasonlóság titka az, hogy Luise és Lotte ikertestvérek. De ezt hogyan is gyanítaná a szigorú Ulrike kisasszony és a többi gyerek, ha a két bájos kislány sem tud róla.
Szerző: Erich Kästner
Elérhetőség: Nincs készleten
CsomagPontra szállítás: 690 Ft
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Bővebb leírás, tartalom

A szüleik elváltak és a gyermekeiken megosztoztak. Természetesen a feltűnő hasonlóság titkát nem csupán a tábor lakói nyomozzák. Az ikerpár elhatározza, hogy összebékítik szüleiket, erre a célra legalkalmasabbnak a szerepcsere ígérkezik. Ilyen megfontolások után Lotte érkezik meg Bécsbe a karmester papához, Luise pedig Münchenbe, édesanyjához... A könnyes-vidám történet évtizedek óta a gyermekirodalom sikerkönyvei között szerepel. Erich Kästner romantikus meséjében, A két Lotti című regényben  kaland és líra ötvöződik; a 8-10 éves gyermekolvasóknak - elsősorban kislányoknak - igényes időtöltést kínálva.

 

Kiadó: Móra

Kiadás éve: 2014

Kiadás száma: 32

Oldalszám: 119

Fordította: Tóth Eszter és Török Sándor

Illusztrálta: Trier, Walter

Kötés: keménytáblás

A két Lotti című könyv most 1.572 Ft-os kedvezményes áron a Mai-Könyv.hu - Online könyváruház Kötelező olvasmány, ajánlott olvasmány kategóriájában.

/* */