Oldalunk cookie-kat használ, hogy kényelmesebbé tegyük Önnek a keresést, látogatást. Böngészőjéből szabadon törölheti a cookie-kat, módosíthatja azok beállításait. Értem.
Termékek Menü

A HARMADIK BIRODALOM HATALMON (Richard J. Evans)

Akciós ár:
6.900 Ft
4.823 Ft (4.593 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 30%

A HARMADIK BIRODALOM HATALMON (Richard J. Evans)

Szerző: Richard J. Evans
Elérhetőség: Raktáron
CsomagPontra szállítás: 890 Ft
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Várható szállítás: 2019. október 22.
Menny.:db

Bővebb leírás, tartalom

„Kötelező olvasmány minden felelősen gondolkodó állampolgárnak, különösen politikusnak. Dermesztően tanulságos történet arról, hogy egy „fékek és ellensúlyok” nélkül működő kormány miképpen rombolhatja szét azt a társadalmat, melytől a hatalmát kapta” Terry Sunday, Amazon„A cambridge-i történész trilógiája méltán sorolható az angol nyelven született történeti alapművek közé.”  Publishers WeeklyImpozáns trilógiájának második részében a cambridge-i történész Hitler uralmának azt a hat évét mutatja be, mely 1933-tól, a hatalomra kerüléstől 1939-ig, a második világháború kitöréséig tartott. A politikai, gazdasági és művészeti élet riasztó változásaitól kezdve az oktatáson és az egyházak helyzetén át minden részletet kimerítően elemez: a tények és adatok sorjázását a korszak jelentős német személyiségeinek, emigránsoknak és hétköznapi embereknek, például egy hamburgi tanárnőnek a személyes feljegyzéseiből, naplóiból vett idézetek hozzák emberközelbe. Egy olyan állam képe rajzolódik ki előttünk, amely a hétköznapi élet minden területére erőszakosan rátelepedett, és azt saját céljainak megfelelően alakította át. Evans megmutatja, hogy a nácizmus hatékonyságának kulcsa pontosan a rendszer irracionalitásában és önkényességében rejlik: a gondolkodó elme sehol nem talál fogódzót. A panoramikus képet adó mű döbbenetes erővel mutatja be, hogyan vált az egész lakosság egy gyűlölet emésztette, megszállottan a háborúra készülő diktatúra rabjává.

 

Sorozatcím: A Harmadik BirodalomAlcím: Hogyan állítottak a nácik könyörtelenül céljaik szolgálatába egy egész népetSzerző(k): Richard J. EvansKiadó: Park Kiadás éve: 2013Kötésfajta: keménytáblás védőborítóvalOldalak száma: 896Fordító(k): Sóskuthy György és Szántó JuditIllusztrációk: fekete-fehér képek, fotók

 

A HARMADIK BIRODALOM HATALMON (Richard J. Evans) című könyv most 4.823 Ft kedvezményes áron a Mai-Könyv.hu-n.

Vélemények

Még nincs vélemény.
Írja meg véleményét!
/* */