Oldalunk cookie-kat használ, hogy kényelmesebbé tegyük Önnek a keresést, látogatást. Böngészőjéből szabadon törölheti a cookie-kat, módosíthatja azok beállításait. Értem.
Könyvek Menü
0

A francia nő

A francia nő Kattintson rá a felnagyításhoz!
Ár:
3.499 Ft
Elérhetőség: Nincs készleten
Szerző: Fábián Janka
A német lányból megismert Rose boldogságkeresése folytatódik. Pedig már úgy tűnt, hogy Jean-Philippe személyében megtalálta élete nagy szerelmét. Kapcsolatuk azonban zsákutcába kerül, szakítanak, és Rose egy bécsi kitérő után kalandos úton ismét Budapesten találja magát. Itt igyekszik újra felépíteni az életét. Megismerkedik egy fiatal újságíróval, aki iránt azonnal mély vonzalmat érez.
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

Rose reméli, hogy Jakab Áronnal végre boldog lehet, bár közben Jean-Philippe emlékét sem tudja kiverni a fejéből. A tapasztalatlan fiatal újságíró azonban jóvátehetetlen hibát követ el - egy cikkében áthágja az ekkorra már konszolidálódott szocialista rendszer íratlan szabályait -, és ezért kilátástalan helyzetbe kerül. Rose, aki gyermeket vár a fiútól, válaszút elé állítja, de Áron nem vállalja az apaságot. A lány szakít vele, de éppen ekkor újra felbukkan Budapesten Jean-Philippe. Vajon az újabb találkozás lehetőséget ad a kapcsolatuk újjászületésére, vagy útjaik örökre szétválnak?

Fábián Janka regénye.

Vélemények

Még nincs vélemény.

Írja meg véleményét!Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Ezek a könyvek is érdekelhetik