Oldalunk cookie-kat használ, hogy kényelmesebbé tegyük Önnek a keresést, látogatást. Böngészőjéből szabadon törölheti a cookie-kat, módosíthatja azok beállításait. Értem.
Termékek Menü

A férfiakkal csak a baj van! (A. J. Christian)

Akciós ár:
3.490 Ft
2.607 Ft
Kedvezmény: 25%

A férfiakkal csak a baj van! (A. J. Christian)

Szerző: A. J. Christian
Elérhetőség: Raktáron
CsomagPontra szállítás: 890 Ft
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Várható szállítás: 2019. október 24.
Menny.:db

Bővebb leírás, tartalom

Arra hivatott, hogy valóban megismerhesd az erősebbik nemet, hogy valóban élvezhesd a párkapcsolatot a szenvedés helyett. Ezért a Férfi valóságát, a tettei mögött megbúvó érzéseket és gondolatokat tárom eléd. Őszintén, egyenesen. Olykor túlságosan fájdalmasan őszintén. Nem véletlenül írtam meg így; a megértés kedvéért néha meg kell rázni az embert. S nem azért, mert buta lenne. Ó nem! Az ember nem ostoba, csak hajlamos arra, hogy bölcsőtől a sírig meneküljön a felelősség elől. A saját élete felelőssége elől.

A borítón található sorok célja általában az, hogy röviden megmutassák az Olvasónak, miről is szól a könyv. A valóság azonban az, hogy még az író sem tudja, mit veszel majd észre a sorok között s mivel hazudni nem akarok, csak azt írhatom le neked, hogy mit nem találsz a következő oldalakon. A könyv nem ad ideológiát, izmust vagy világképet. Dönts te magad. Nem erőltet elveket, filozófiát vagy elméleteket. Gondolkodj te magad. Nem terel vallás, szokás vagy politika felé. Válassz te magad.

Ez a könyv egyszerűen csak van. A lapokon egyszerűen csak ott van a Férfi." (A. J. Christian)

A. J. Christian hazánk legismertebb spirituális tanítója, régóta várt művét tartja kezében a Tisztelt Olvasó, amely a Férfiak titkait tárja elénk a szerzőtől megszokott alapossággal és különleges humorral. A könyv minden nő kezébe adhatja azt a titkot, amelyet a férfiak elméje és szíve rejt a párkapcsolatok minden sarkalatos pontját megérteti velünk , s noha kifejezetten nőknek szól, tiszta szívvel ajánljuk mindenkinek, mert a tartalma férfiak millióinak életét teheti boldogabbá.A. J. Christian: A férfiakkal csak a baj van! - Csak nőknek!

Kiadó: Édesvíz

Oldalak száma: 256

Borító: keménytáblás

Kiadás éve: 2014

 

A férfiakkal csak a baj van! (A. J. Christian) című könyv most 2.607 Ft kedvezményes áron a Mai-Könyv.hu-n.

Vélemények

Még nincs vélemény.
Írja meg véleményét!
/* */