Oldalunk cookie-kat használ, hogy kényelmesebbé tegyük Önnek a keresést, látogatást. Böngészőjéből szabadon törölheti a cookie-kat, módosíthatja azok beállításait. Értem.
Akciós ár:
2.999 Ft
468 Ft
Kedvezmény: 84%

Paraméterek

Kiadó I.P.C
Kiadás éve 2014
Kötésfajta puha fedelű
Oldalak száma 384
Fordító(k) Szántai Zsolt

24: Deadline - Élj egy új napért! (James Swallow)

Akciós ár:
2.999 Ft
468 Ft
Kedvezmény: 84%

24: Deadline - Élj egy új napért! (James Swallow)

Szerző: James Swallow
Elérhetőség: Nincs készleten
CsomagPontra szállítás: 1.199 Ft
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Várható szállítás: 2020. július 16.

Bővebb leírás, tartalom

Mivel korábbi munkatársait, a terrorelhárító egység ügynökeit megölték, lecsukták vagy félreállították, Jacknek nincsenek segítőtársai, és nem maradt hely sem, ahová mehetne; már csak a saját eltökéltsége hajtja előre. Egyetlen dolog tiszta a számára: be kell tartania a lányának, Kimnek tett ígéretét. Megesküszik, hogy még egyszer, utoljára elmegy hozzá, és mielőtt örökre eltünteti magát, elmondja neki, mennyire szereti.

Közben egy sebtében összeállított FBI-csoport ered a nyomába, de keresi őt az orosz titkosszolgálat egyik egysége is, amelynek tagjai parancsot kaptak a meggyilkolására. Ahogy múlik az idő, Jacknek régi barátokkal és ellenségekkel kell találkoznia, hogy a kétségbeesett hajsza során legalább egy lépéssel megelőzze azokat, akik rá vadásznak, és közölje velük zord üzenetét: 

"Ne álljatok az utamba, és huszonnégy órán belül eltűnök. Soha többé nem fogtok látni. Vagy üldözzetek, de azt… azt megbánjátok."

24: Deadline - Élj egy új napért! (James Swallow) című könyv most 468 Ft kedvezményes áron a Mai-Könyv.hu - Akciós könyvek-n.

Vélemények

Még nincs vélemény.
Írja meg véleményét!
/* */